Ruokapäiväkirja: gluteeniton, sokeriton, juustoton

Koska on tällä hetkellä moniongelmainen syöjä, pitää aina vähän keksiä mitä voisi syödä. Olen pitänyt jonkunlaista ruokapäiväkirjaa instagrammissa, mutta meinasin myös liittää sen tähän mukaan.

Tässä hyväksi havaittuja ruokia:

Gluteenittomat pinaattiletut kauramaitoon, ja kesäkurpitsa, porkkana, sipuli, kanttarellihöystö! Tänä kesänä intouduttiin myös tekemään tyttären kanssa nokkoslettuja – tai nokkos-pinaattilettuja. Muistelen lapsuudesta, että pelkät nokkosletut oli aika voimakkaan makuisia, joten laitettiin puolet ja puolet, se ei ainakaan makuun vaikuttanut.

Gluteeniton pizzapohja, itse tehty tomaattikastike (ehdoton!), kesäkurpitsaa, tomaattia, sipulia, paprikaa, aurinkokuivattua tomaattia, päällä ranskankermaa ja rucolaa. Ei juustoa kaipaa!

Olen myös innostunut vihersmoothieista tänä kesänä. Ostin kunnon blenderin, niin onhan se erilaista juoda oikeasti smooth-ia juomaa, kuin sitä rakeista jota edellisellä tuli.. Tässä oli salaattia, avocadoa, omenaa, inkivääriä, mansikkaa ja vissyä. Ei pidä minulla nälkää kovin kauaa, mutta menee nopeana välipalana tai lisukkeena.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *